Strony
Strona główna
Śniadania
Viva ITALIA
Zupy
VEGE
Light
Rybka
Desery
Napoje
Przewodnik warszawski
Przez dziurkę od sera
Porady
Spis treści
Viva ITALIA
PASTA:
Cannelloni z mięsem mielonym
w sosie pomidorowym
Carbonara po polsku - wersja studencka
Farfalle z kurczakiem i suszonymi pomidorami
Makaron z łososiem
w
sosie śmietanowym
Pappardelle z karchochami
i rukolą
Penne z sosem puttanesca
Penne z gorgonzolą, rukola i orzech
ami
Penne z sosem amatricana
Spaghetti aglio olio
e peperoncino
Spaghetti bolognese
Spaghetti z sosem carbonara
Z łososiem - light
Zoodle z pieczoną papryką i kozim serem
SAŁATKA:
Sałatka Cesar
Sałatka caprese z awokado
Śródziemnomorska sałatka ryżowa
Prosta śródziemnomorska sałatka makaronowa
Rukola z truskawkami i grillowanym serem Halloumi
ZUPA:
Tortellini w bulionie wołowym
Minestrone
PIZZA:
Pizza caprese
Pizza z serem gruyere i boczkiem
Pizza z szynką, pomidorami
i mozzarellą
Pizza na cienkim cieście z pieczarkami, boczkiem i rukolą
Pizza z jajkiem, ricottą i świeżymi ziołami
Frittata z czerwoną papryką
Tarta z pomidorami,
kozim serem i oliwkami
Śródziemnomorska pizza
na cieście francuskim
RISOTTO:
Risotto alla milanese
Risotto z pieczarkami
Risotto z kaszy pęczak
Risotto z pomidorami i bazylią
MIĘSNE:
Strogonow z kurczaka
Kurczak z parmezanem
Pierś kurczaka faszerowana
serkiem i brokułami
Kurczak Cordon Blue
INNE:
Panini z suszonymi pomidorami,
mozarellą i rukolą
Mozarella w panierce
Polenta z sosem mięsnym
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Strona główna
Subskrybuj:
Posty (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz