
Leonidas kładzie nacisk na świeżość i wykorzystywanie naturalnych składników. W produkcji swoich czekoladek używa 100 proc. masła kakaowego, orzechów laskowych z Turcji, wiśni z francuskiej krainy Périgord, migdałów z Włoch i orzechów włoskich z Grenoble. Jego bestsellerem są pralinki Manon w białej czekoladzie z kawowym nadzieniem. Dla miłośników tradycyjnych smaków do wyboru są pralinki z czekolady białej, mlecznej czy gorzkiej, ale równie dużo czekoladek Leonidas oferuje fanom ganache, trufli, marcepanu, suszonych owoców czy alkoholu.


Wizyta w jednym z punktów sprzedaży Leonidasa jest obowiązkowa podczas każdej wycieczki do Belgii, przynajmniej dla szanującego się smakosza czekolady. W Polsce Leonidas swój firmowy sklep otworzył w Bydgoszczy. Niestety jego właściciel, Marcel Roosen, zmarł jesienią 2012 roku, pozostawiając los sklepu niepewnym.
The traditional approach, innovative design, and a paradise for the palate - this is typical of Belgian chocolate manufacturers. Among them there is established in 1913, Leonidas, now celebrating 100th anniversary of its existence. Both in Belgium and in France, runs about 350 stores, trying to keep the tradition and retain existing customers, and at the same time be an innovative brand, attracting new consumers.

At the 100-anniversary of Leonidas has introduced such Three models of exclusive metal boxes and milk chocolates anniversary editions of traditional chocolates in pikantniejszej version for fans of chocolate and pralines worse with hazelnuts. Further surprises, including new flavors, packaging and decor shops, are to be introduced throughout the jubilee year.
The brand has created Leonidas Kestekides that its confectionery business was previously in the United States. In 1913, during the presentation of his sweet works at the fair in Ghent met his love, and have remained here. His descendants now run a company known around the world, having 1,400 outlets in 50 countries and sells 6 thousand per year. tons of chocolate. Brand development focuses on emerging economies, including China, which already operates 40 stores Leonidas.

A visit to one of the selling points of Leonidas is obligatory on every trip to Belgium, at least for self-respecting gourmet chocolate. In Poland, Leonidas your corporate store opened in Bydgoszcz. Unfortunately, his owner, Marcel Roosen, died in the autumn of 2012, leaving uncertain the fate of the shop.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz